opsporen van waterlek + herstellen

We hebben thuis volgend probleem: als we onze hoofdwaterkraan van de waterleiding open draaien, en alle andere kranen zijn dichtgedraaid, stroomt er toch nog via een lek water door de leidingen. De watermeter draait gewoon verder aan hoge snelheid. Wij kunnen echter niet met het blote oog merken waar de lek zit en waar het water naartoe stroomt. Wij moeten dus de hoofdwaterkraan dichtdraaien. Zo hebben we geen water voor ons huishouden en voor hygiënische doeleinden. We zoeken dus graag iemand die zo snel als mogelijk kan komen om ons te helpen. Ook bij voorkeur iemand die niet moet kappen en breken in de muren om de lek te zoeken.


11 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Beste,

  Indien uw probleem nog steeds bestaande is, mag U mij altijd contacteren. Indien nodig ben ik ook op zondag beschikbaar.

  Mvg

  Van de Walle Davy

  tel

  e-mail

  23 juli 2011 23:26

 • beste,

  indien u wenst kunnen wij het werk uitvoeren aan: 21€ per uir een wij stellen een vaste prijs op voor het volledige uitvoering

  mvg

  tel: tel

  23 juli 2011 14:11

  Hallo !

  Dank u voor uw reactie. Mag ik eens vragen vanwaar u moet komen, aub ? Wij wonen in Ronse. U mag altijd langskomen om alles met uw eigen ogen ne keer te bekijken en een prijs te geven. Bent u voor het moment nog vrij en hebt u momenteel geen vakantie meer ? Ik vraag het maar omdat de meeste vakmensen in bouwverlof zijn en pas terug beginnen in augustus.

  Dank u wel en tot ziens.

  23 juli 2011 14:16

  +1 reactie

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Verwarming, water en gas of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht