probleem stilstaand/opkomend afvalwater + terugvloeistop

Beste heer, dame,

Ik mail je omdat wij in onze studio problemen hebben met opkomend (terugkomend) afvalwater. Ik wilde eens informeren of u ons kan helpen en wat zoiets ongeveer zou kosten...

We willen ook zeker een soort terugvloei-stop zetten op de afwatering van onze wasmachine, want dat is de plek waar het water nu geregeld terugvloeit en het toestel zelf heeft er geen.

probleem: Stilstaand of opkomend stinkend water...

in ons wasmachine staat er geregeld plots een plasje stinkend water. We checken het als we was uithalen en het toestel uitzetten, dan is het er niet. Wanneer het er inloopt, weten we dus niet. Maar stinken doet het wel.

Ook onze douche begint soms te stinken en onlangs begon ook het afvoerroostertje spontaan te pruttelen hoewel we zelf geen water aan het verbruiken waren. Soms begint het ook daar enorm te stinken.

Ik weet niet hoe de afwatering hier ligt. Misschien zitten we met een opstopping ergens tussenin of een oude verstopte beerput of zo. Misschien zijn het de leidingen zelf die gewoon helemaal dicht zitten. Maar we moeten er echt wel een oplossing voor vinden.

Wij huren in een oud pand in centrum Leuven. Op zich zijn echte herstellingskosten dus voor de huurbaas, maar we hebben geen zin in een lang getouwtrek met de man. Alleen moeten we dan wel even kijken naar de kostprijs, want we gaan ook niet zwaar investeren in een pand waar we vermoedelijk maar een paar jaar zullen wonen.

Laat maar weten wat mogelijk is als u ons zou kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Wies


Geen reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Verwarming, water en gas of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht