Leidingen leggen

We zouden in onze gang de vloer willen opbreken en hier leidingen leggen voor toilet + wastafeltje die daarna uiteraard ook geplaatst moeten worden. Hiervoor moet ook een gyproc wand geplaatst worden en achteraf overal steentapijt. Ik weet dat ik hiervoor met verschillende mensen zal moeten samenwerken dus wil ik van zoveel mogelijk mensen een offerte. (leidingen leggen, steentapijt leggen, toilet installeren) Het gaat om een toilet van ongeveer 3m² maar het gaat over een oppervlakte voor steentapijt van zo'n 25m².

Alvast bedankt.


7 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • CITIBAT-ECG is een netwerk dat in groepering van economisch belang (GIE) wordt gevormd, die ondernemingen van bouw, renovatie, van schrijnwerkerij van buitenkanten, studiebureau's en expertise verenigt, iedereen gespecialiseerd op hun gebieden. De verscheidenheid en de complementariteit van zijn ondernemingen hebben tot gevolg dat ons netwerk de BESTE oplossing (verhouding kwaliteit/prijzen/snelheid) inzake renovatie en bouw zolang aan de bijzondere, professionele of openbare klanten kan aanbieden.

  Onze leiders zijn actief in de wereld van de bouw en de ondernemingen sinds meer dan 18 jaar.

  Voor een kostenraming: tel, of, e-mail

  16 juli 2013 10:26

 • A&D

  A&D

  • Lanaken
  1 beoordeling

  Beste,

  Dat kan prijs offerte maken.

  Wij doen alle wereken.

  Mvg, A&D VOF

  Tel, tel

  14 juli 2013 19:34

  Beste,

  De leidingen moeten van het toilet naar de hoek in de gang, zo'n vier meter verder. Van aan de waterkraan is het ongeveer anderhalve meter tot de plaats waar het toilet moet komen. Dan moet er steentapijt komen over twee ruimtes en daarna zetten we zelf een gyprocwand om deze ruimtes weer te scheiden. Afwerking doen we ook zelf. Jullie kunnen deze week langskomen om te bekijken wat er allemaal moet gebeuren zodat jullie een beter idee hebben. Mijn vriend is de volledige week thuis. Jullie kunnen hem bereiken op tel.

  Alvast bedankt,

  Machteld

  14 juli 2013 20:22

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Badkamer en toilet of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht