Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Chapewerken en betonwerken

Op zoek naar het ideale materiaal voor je verschillende renovatiewerken? Hieronder geven we wat meer info over chapewerken en betonwerken.

 

Betonwerken

betonwerken

Ben je op zoek naar een stevig en veelzijdig bouwmateriaal? Dan is beton de ideale keuze. Je kan met dit materiaal tal van betonwerken uitvoeren en de mogelijke doeleinden zijn erg uitgebreid. Denk maar aan betonnen kelders, vloeren, trappen, omheiningen… Daarbij kan je steeds kiezen voor prefab betonwerken of je kan het beton ter plaatse laten storten. Beton is verder ook een slijtvast, onderhoudsvriendelijk, goed isolerend en duurzaam materiaal.

 

Chapewerken

chapewerken

Een chape is een ondervloer op basis van zandcement, gips, … waarop je uiteindelijke vloerbedekking komt te liggen. Chape heeft altijd een bepaalde dikte en het resultaat is steeds een vlakke vloerplaat. Zo’n dekvloer is bovendien ideaal om leidingen, buizen, vloerverwarming, … te verbergen. Je kan voor je chapewerken ook kiezen tussen verschillende soorten chape zoals sneldrogende, gewapende of isolerende chape.