Lijst met relatief kleine klussen

Buiten (enige klus buiten)

- Elektriciteit aansluiten: De bekabeling ligt er al (2 aansluitingen links en rechts van het terras), maar moet nog aangesloten worden. Hiervoor zal er een expert een kijkje moeten komen nemen om vast te stellen waar de aansluiting nog niet in orde is. Daar ontbreekt ons de kennis over.

- Eens de kabels werken zouden we aan op beide kabels een waterdicht stopcontact willen, mooi aan de muur bevestigd. Op één van de kabels zouden we ook een lamp met bewegingsdetectie willen aansluiten, de lamp hebben we reeds aangekocht.

Hal

- De rand onder de trap afwerken: De scheur opvullen en mooi glad maken. De hal moet nog geverfd worden, dus kleurverschil kan geen kwaad.

- Tegels vastleggen: 3 à 4 tegels liggen los. Belangrijk is dat we geen reservetegels hebben gekregen van de vorige eigenaar en dat er dus uiterst voorzichtig met de tegels moet worden omgegaan!

Toilet beneden

- Roostertje in de afzuiging installeren: De buis zit er al en we hebben ook al het roostertje. Het gat moet enkel nog een klein beetje passend gemaakt worden om vervolgens de rooster degelijk te plaatsen. We hebben altijd een sterke eetgeur van de keuken in het toilet, zal dat weg zijn met deze rooster? Of moeten we iets extra voorzien?

Living

- Gaten achter tv opvullen: Achter onze tv zitten 2 gaten voor de bekabeling + gaatjes waar een bevestigingsarm geïnstalleerd stond. We zijn niet meer van plan om onze tv op te hangen, dus de gaten mogen opgevuld worden en de muur vereffend. Indien mogelijk zouden we willen vermijden dat we de muur moeten herschilderen omdat de volledige living dezelfde kleur heeft.

- Het hangend tv-meubel staat nu op aangelijmde pootjes. Als we het kastje toch losmaken van de muur, mogen de 8 pootjes in het meubel gevezen worden voor extra stevigheid.

- Bekabeling boxen bevestigen langs de plinten: We hebben de boxen achter de zetel van de muur gehaald en op steuntjes geplaatst. Dit brengt bekabeling met zich mee die nu nog los over de grond loopt. Deze zouden we willen bevestigen tussen de plint en de vloer, opnieuw zonder de tegels te beschadigen.

Keuken

- Lamp (armatuur met spotjes) ophangen: Momenteel hangt er boven de keukentafel een peertje. We hebben al een armatuur klaarliggen. De moeilijkheid zit in de ladderconstructie. De keukentafel eronder hangt vast aan het keukenblok en kan dus niet verplaatst worden. Ook mag er niet op de tafel gestaan worden omdat die doorbuigt. Er moet dus een stellingconstructie boven de tafel gemaakt worden.

Badkamer

- Voegen heropvullen: De voegen van de inloopdouche zijn niet nauwkeurig opgevuld. Vooral tussen de onderste rij en de vloertegels zit die er hier en daar tot een paar cm boven. De overtollige siliconen zou moeten verwijderd worden zonder de tegels te beschadigen. Daarna de voegen opnieuw opvullen.

Slaapkamer

- Deurtje in de schuine muur monteren: In de zolderkamer zit er een vierkant ‘gat’ in de schuine muur. Er loopt een buis van de boiler achter en ook een kabelgoot met kabels van zonnepanelen. Het isolatiemateriaal op de foto zijn losse schuimplaten die geluid en warmte op dit moment provisoir tegenhouden. Omdat we het niet permanent willen dichtsteken indien problemen met de buizen of zo, zouden we er een deurtje dat goed dichtklikt bv met een magneet monteren.

- Graag het deurtje/het gat van isolatie voorzien zodat het alsnog beschermd is tegen geluid en warmteverlies. We moeten nog een rechte muur van de kamer in dezelfde kleur verven, dus zullen het deurtje achteraf zelf wel in de juiste kleur verven.

- Ballustrade doortrekken boven/rond zoldergat: Nu stopt de trapleuning ter hoogte van het ‘zoldergat’. Als je naar beneden komt moet je dus het eerste stukje balanceren of tegen de muur leunen. Graag de trapleuning in dezelfde stijl doortrekken.

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


2 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • ask-vandorpe

  ask-vandorpe

  • Wingene

  Beste,

  ik ben zeker geintereseerd in de klussen die u voor handen heeft.

  Zou het mogelijk zijn om eens een afspraak te maken zodat ik eens ter plaatse kan komen kijken zo kan ik u dan ook een correcte prijs geven.

  gsm nummer: tel

  Alvast bedankt !

  mvg

  15 mei 2013 22:13

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Klussen algemeen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht