AVS Projects

 • De Klinge
  1 beoordeling
 • Identiteitskaart niet gecontroleerd

72% van het profiel ingevuld

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

 • OndernemingsnummerBE 0816884510
 • Oprichtingsjaar2009

Alles in één hand!

Een renovatieproject ... maar geen zin in verbouwings"STRESS"? Of u heeft de tijd niet om uw project zelf in goede banen te leiden? Geef uw renovatieproject dan in handen van AVSProjects. Eén aanspreekpunt tijdens het hele project. Gemoedsrust verzekerd!

We bieden een brede waaier van verbouwingswerkzaamheden aan, gaande van grove afbraakwerken tot de fijnste detailafwerking. Een paar voorbeelden van onze verbouwingsactiviteiten: Werfinrichting, Afbraak, Ruwbouw, Funderingswerken, Rioleringswerken, Metselwerken, Bevloering, Dakwerken, Isolatie, Afwerking, Pleisterwerken, Gyproc, Schrijnwerk.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak, een streven naar perfectie en het leveren van een hoge kwaliteit .... en dit voor een eerlijke prijs.

Onze missie

Kwalitatief vakmanschap: Alles begint en eindigt met het vakmanschap, dit wordt mede mogelijk gemaakt door een zelfwerkend patroon..

Verbouwen is vertrouwen: We zijn mensen van ons woord. De gemaakte afspraken, beloftes en opleveringstermijnen worden consequent nagekomen. Het nakomen van afspraken, overleg en open communicatie tijdens het bouwproces samen met een sterk oplossingsgericht denken vinden we zeer belangrijk.

Flexibel: Met een bewuste keuze voor een kleinschaliger bedrijf trachten we een hoge kwaliteit te waarborgen. We trachten op elk domein de controle te handhaven en te garanderen. Dankzij ons kleinschalige karakter zijn we zeer flexibel en goed bereikbaar. Dit betekent ook een eenvoudige structuur, duidelijke communicatie en uiteraard een gedegen vakkennis.

Nazorg als extra service: We proberen onze klanten ook na het uitvoeren van hun bouwproject bij te staan. Een goede service en nazorg vinden we heel belangrijk.

Oog voor detail: We hechten veel belang aan een mooi afgewerkt eindresultaat. Hier nemen we dan ook graag onze tijd voor.


 • Haag scheren in juni

  "Tuinwerken (hagen scheren) werden prima uitgevoerd. Vlotte, professionele communicatie met de klant. Werkt goed door en toch verzorgd. Prijs/kwaliteit klopt dit gewoon. Een aanrader."

  - M. Staut van Nieuwkerken-Waas

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

AVS Projects

http://www.facebook.com/avsprojects

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht