Bijbouw max 40m²

We zouden aan onze net gekochte woning, grenzend aan de garage (waar gasketel staat), een rechthoekige bijbouw willen zetten van maximaal 40m² (ongeveer 4m op 10m). Deze ruimte zouden een rolstoel aangepaste slaapkamer (met 1 raam) en badkamer (geen raam dus graag incl ventilatie) bevatten. We willen weten wat de prijs is voor de ruwbouw (incl water en elec aansluitingen en verwarming) zodat wij eventueel de afwerking (badkamer plaatsen, chap, vloer ed) zelf kunnen doen. De bijbouw is enkel gelijkvloers, en moet een dak hebben dat gelijkend is en aangrenzend aan het bestaande dak (plat dak op stuk van de garage, een licht hellend zadeldak op het stuk ernaast). Plafond moet in beton owv tilconstructie voor beperkte mobiliteit.

Indien huidige dakconstructie problematisch is, kunnen we de bijbouw ook beperken tot 35m², of breedte en lengte aanpassen.

De slaapkamer in deze bijbouw is ongeveer 25m², de badkamer 10-15m². In de badkamer zouden komen: grote inloopdouche van 150 cm op 1m, 1 WC, 1 bidet, 2 lavabo's en een droogrek radiator. In de slaapkamer een gewone radiator (geen vloerverwarming).

Deuropening van huidige woning via garageruimte (twee deuren: 1 naar slpkm en 1 naar badkamer). Hier moeten dus door een bestaande buitenmuur twee openingen gemaakt worden.

Indien mogelijk ook een prijsofferte voor diezelfde bijbouw, volledig afgewerkt (inclusief tegelvloer en badkamer installatie indien mogelijk), zodat we dit ook even kunnen vergelijken en overwegen.

Indien mogelijk ook graag een indicatie vanaf wanneer de aannemer beschikbaar zou kunnen zijn voor deze aanbouw. We krijgen de sleutel eind mei, dus in principe vanaf kan direct deze bijbouw starten. Uiteraard willen we er zo snel mogelijk aan beginnen. Andere werken in het huis die we zelf doen, kunnen perfect parallel gebeuren.


7 reacties Reageer op deze opdracht 1 prijsindicatie

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Rendec

  ***

  Prijsindicatie opgegeven

  Rendec

  • Velm

  Ik gaf je een prijsindicatie van €*.***,**

  01 mei 2014 11:34

 • VB Bouwwerken

  VB Bouwwerken

  • Zichem

  Beste, ik ben een zelfstandig metser en graag maak ik met u een afspraak om de werken te bespreken. U kan mij dagelijks bereiken op tel.Mvg, Andy Vanden Brande www.vb-bouwwerken.be

  05 mei 2014 14:08

 • beste,

  u kan me bereiken op gsm tel.

  eventueel eens samen zitten om al uw wensen qua materialen etc te bespreken en zo een correct offerte te kunnen geven.

  mvg.

  philippe

  B&CA

  24 april 2014 17:56

 • BDM.Project

  (4/10)

  BDM.Project

  Wij zijn een totaal-project bedrijf uit de regio, gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw werken. Wij hebben interesse om de werken bij u uit te voeren. Indien u nog iemand zoekt, mag u ons contacteren op tel of mailen naar privé bericht. Of laat uw gsm nr achter in privebericht en wij contacteren u zo spoedig mogelijk voor een afspraak

  Mvg

  Bjorn & Davy

  17 april 2014 22:15

 • dupont construct

  dupont construct

  • Dampremy

  Madame, Monsieur bonjour afin de vous remettre un devis correcte veuillez me faire parvenir vos coordonnée ou

  contacter moi au tel

  bien à vous

  david

  15 april 2014 18:01

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Bouwen en verbouwen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht