grondwaterput boren tot voorbij de kleilaag

Beste,

Ik zoek iemand die een waterput wenst te boren voor het beregenen van de tuin en aanvullen van onze eigen regenwaterput. Let wel... De put dient voorbij de kleilaag te liggen zodat wij zeker geen roest-geladen/beladen water hebben (zwaar water). Het is tevens de bedoeling om later ook onze wasmachine hierop aan te sluiten en ons zwembad (+/-8, 5 m³) te vullen.

Uit een allereerste offerte van meer dan 1 jaar geleden, bleek dat bij ons een put dient gegraven te worden van ongeveer 40 meter om puur en zacht grondwater te hebben. Ik weet niet of dit geografische gegevens zijn, maar ik neem aan dat de waterlagen wel op te zoeken zijn?

Pompen, slangen ed. worden later door mij zelf voorzien. Men mag mij gerust wel advies geven over welke pompen het best dienen aangekocht te worden.

Er kan een machine achteraan op tuin geraken. Er is een doorgang van ongeveer 2 meter breed. Er is wel een overhangende kleine boom van bij de buurman maar de hoogte is meer dan 2 meter, alsook een seringen-struik. Hierbij is de hoogte van de doorgang ongeveer 180 cm... (enkel ter informatie).

Met vriendelijke groeten en hopende op een gunstig gevolg,


Geen reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Tuin of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht